?

Log in

No account? Create an account
juhannus
Melkein rajalla
...eli kuinka selvitä kun ne puhuvat sinulle sitkeästi ranskaa.
Vuosi.. eiku päivä roskuudestani 
to 24/01/2008, klo 11:24
earth
Olen liian laiska ottaakseni kuvia kokonaisen päivän ajan, joten en oikein voi osallistua A day in my lifeen, ja tuskinpa ketään oikeasti kiinnostaisikaan mun tram-boulot-dodo -elämä. Mutta, koska olen aivan ihastunut nyt noihin mosaiikkikuviin, tässä teille yksi eilinen.Alavasemmalla itse Euroopan parlamentti.

Päiväni lisäksi pieni katsaus siihen, miten ranskalaiset kuluttavat: Paparazzit Bruno Mouron ja Pascal Rostain ovat päättäneet keskittää lahjansa ihmisten roskisten sisällön kuvaamiseen, ja kysesten kuvien julkistamiseen "Trash" -nimisessä näyttelyssään (Mikä mielikuvituksellinen nimi...) Mm. 20minutes julkaisi kuvia näyttelystä, niin rikkaan kuin köyhän Pariisin seudun asukkaan roskiksen sisällöstä.

Mikä suomalaista lievästi järkyttää rikkaan roskiksessa, on se hirveä muovipullojen määrä. Luulisi rikkaalla olevan varaa ostaa yksi Brita.. tai vaikka kaksikin. Raha ei selkeästikään takaa ympäristötietoisuutta.

Comments 
to 24/01/2008, klo 11:38 (UTC)
kuka lie
Jotkut jenkit on kanssa kuvannyt julkkisten roskiksia eli vanha aihe sinällään.

Mut noitten muovipullojen lisäks suomlaista järkyttää roskiksesta löytyvät sanomalehdet. Mitä hemmettiä ne siellä tekee? No joo, siis tiedänhän mie että ei nää ranskikset osaa kierrättää.. mut silti. Pistää vihaks.

Pupuce pupuce.vuodatus.net
to 24/01/2008, klo 12:04 (UTC)
Niin siis, tässä kuvassahan melkein kaikki olisi kierrätettävää, että en sitten tiedä ovatko penkoneet sinistä vai keltaista roskista.
to 24/01/2008, klo 12:15 (UTC)
kuka lie
Meillä ne on sininen ja harmaa. :) Harmaa on kotital.jätteille ja sininen kierrätettäville, MUTTA ei sinne voi paperia laittaa! Paperit ja lasi on raahattava (eli autolla, tottakai! ;)omin voimin jonnekin muualle, enkä tällä hetkellä ees tiedä minne...

Mutta mie oon niin kyyninen, että nuo kuvan roskat on kuitenkin ihan tavan rodesta...Varsinkin jos ovat rikkaitten. ;)
to 24/01/2008, klo 12:16 (UTC)
kuka lie
^ja se olin siis mie, Valivali-Pupuce!
This page was loaded maalisk 22. 2019, 5:01 am GMT.