?

Log in

No account? Create an account
juhannus
Melkein rajalla
...eli kuinka selvitä kun ne puhuvat sinulle sitkeästi ranskaa.
Hyvä päivä 
to 24/01/2008, klo 13:05
ptitefille
Sori floodaus, mutta unohtui edellisestä / en vielä tiennyt, seli seli.

Tänään on selkeästikin hyvä päivä. Jo siksikin, että pääsen pesukoneen ääreen, mutta se ei suorastaan liittynyt.
Sain Maurelitalta kauniin tunnustuksen, You make my Day -läpyskän.

"Give the award to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blogland. Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on. Beware you may get the award several times."
Kiitän, ja jaan eteenpäin. Ensiksi itselleen Maurelitalle ja Pligaablogille, joka kuuluu vakioblogeihini, ja joka varmasti jollakin tavoin motivoi minua aloittamaan julkisen kirjoittamisen.

Muutenkin, se on tuo sivupalkki, joka aika pitkälti kertoo, keiden sivuille eksyn useammin kuin joskus: Itävallan Tiia ei ole ollenkaan niin keskinkertainen kuin antaa ymmärtää, eikä tietenkään saa unohtaa toista alppimaalaista, Helvetian Annea. Helvetianmoista elämää on suorastaan ihastuttavan rehellinen blogi, iso hatunnosto sinne.

Arkielämän pikkusattumusten kuvaajista Tiramisua Milanossa on aivan ehdoton, ja gradusta huolimatta aurinkoa riittää Provencessa.

Ja jotta ei menisi ihan pelkäksi ulkosuomalaisuudeksi, kotomaan kamaralle palkinnot lähtevät Tiffanylle ja Grindwynille Jyväskylään.

---

Ainiin, ja sitten se unohdettu osio: Sain kirjeen Kelalta. Saan vihdoinkin opintotukea! Oli jo aikakin. Vuokraisännan kanssa on myös sovittu tapaaminen, eli kohta olen ihan laillisesti omassa kodissani. Pelottavan valoisalta näyttää.
Comments 
to 24/01/2008, klo 16:36 (UTC) - kiitos ja kummarrus.
kuka lie
tiffanyltä kiitetään tästä kunniasta. tämän kimpun kiertely on aiheuttanut ainakin minulle sen, että on pitänyt lukea hirmuisesti uusia blogeja ja tsekkailla ketä ihmiset on kukittaneet.

terkkuja lumimyrskyn keskeltä: emmi2410
to 24/01/2008, klo 19:24 (UTC) - Jee jee
kuka lie
Kavereitten linkkejä on aina kiinnostavaa seurata, ja kappas vain meillä on yhteisiä ystäviâ...

;-)

www.maurelita.com
pe 25/01/2008, klo 12:36 (UTC) - Re: Jee jee
blogimaailma on suuri... ja kuitenkin niin pieni.
pe 25/01/2008, klo 16:09 (UTC)
kuka lie
Onnea opintotuesta ja kohta laillisesta omasta kodista. Vaan älä kuitenkaan pelkää valoisaa tulevaisuutta, pidä sitä mieluumminkin ansaittuna. Kuten huomaat, kun usko riittää ja jaksaa puurtaa, onnikin alkaa lopulta hymyilemään...

Zapizka
su 21/03/2010, klo 10:34 (UTC) - Oho!
kuka lie
Oih, kiitos kehuista!

terkuin Helvetian Anne
This page was loaded maalisk 22. 2019, 5:00 am GMT.