?

Log in

No account? Create an account
juhannus
Melkein rajalla
...eli kuinka selvitä kun ne puhuvat sinulle sitkeästi ranskaa.
Eläimeni elämät 
pe 01/02/2008, klo 12:37
hemporo
Mitä näin tänään?
Joenrannan nurmikolla häiriintymättä lounastava eläin ei ollut koira tai kissa, vaan vesipyyseli.
Olisi pitänyt olla kamera mukana.Oikeasti kyseessä oli ilmeisestikin piisami, joita täkäläisissä joissa näkee paljonkin.
Ruma otus.
Paljon sievempiä ovat ne moninaiset rumat ankanpojat jotka uiskentelevat kaula ojossa ja ovat puolikesyjä. Hä-hä, muissa kaupungeissa on pullasorsia, meilläpä on pullajoutsenia!

Joutsenten lisäksi viimekesäisellä työmatkalla näin päivittäin vuohia, jotka asuivat sillan alla. Silta oli silloin vielä rakenteilla, nykyään siitä rouskuttaa yli raitiovaunu. Mielessä kävi, että suunnitteilla saattoi olla jonkinlainen kosto-operaatio. Tunnettehan sen vanhan sadun, jossa kolme pukkia kulkee sillan yli, ja alla asuva peikko laittaa kaksi ensimmäistä lounaaksi... Nyt vuohet vain odottelevat peikkoa joka jossakin välissä kulkisi ohitse. Jollei ole ensin liiskautunut tramin alle.

Iltaisin siltojen alla (nyt voidaan kysyä mitä minä olen tehnyt illalla sillan alla) näkee myös ihan tavallisia rottia. Inhoja otuksia. Paljon vähemmän sympaattisia kuin esim. se Rottatouillen Rémy.

Outojen eläinilmestysten ykköspalkinto menee kuitenkin viimekesäselle tapaukselle: istuimme L:n kanssa pimenevän illan alkupuolella rauhallisella kujalla, vanhoilla kivirappusilla. Yhtäkkiä näen silmäkulmastani jotain liikettä ja karahdan pystyyn. Rappusten välistä, pienen pienestä aukosta tunkeutuu ensin harmaanvihreä jalka, toinen, ja lopulta kokonainen rupikonna. Konna vie tyynesti meiltä istumapaikkamme.

Totesimme myös, etteivät tarinat sammakkoeläinten säänennustukyvyistä ole täysin tuulesta temmattuja: viisi minuuttia myöhemmin alkoi sataa.
Comments 
pe 01/02/2008, klo 13:00 (UTC) - hui
kuka lie
Oon sen verta neiti, että niskakarvat kyllä nousivat pystyyn tarinoistasi! Iiik!!

Itse olen vain ihmetellyt lampaita täällä Lontoossa. Heti, kun jossain vähänkään aivan ydinkeskustan ulkopuolella on pieni pläntti vihreää, siinä laiduntaa lampaita. Varsinkin niitä näkyy lentokenttien vierellä ja valtaväylien välissä. WTF??

Eilen näin rotanloukun roskahuoneessamme. Kyllä, jonkun englantilaisen logiikan mukaan, kannattaa varata kokonainen roskahuone pohjakerrokseen - ja siinä samassa kerroksessa asuu ihmisiä. Hyi yök! Juoksin aika kovaa pois.

Lisäksi, viime lukukaudella saimme mailia, että asuntolassa on bed bug-ongelma. Sitten ne tarkastajat kiersivät joka huoneen läpi. Ihmettelin ääneen, että eivätkö ne juuri noin leviä, kun kierrätte huoneesta toiseen ja että jos minulla ei niitä aikaisemmin ollut, niin varmasti tämän jälkeen on. Sain osakseni lähinnä halveksuvia katseita. Ja kehoituksen olla istumatta ikinä alas julkisissa liikennevälineissä, kun ne kuulemma leviävät myös niin. Nykyään sitten seison kaikki tube-matkat ja muuten tyhjän tuben matkustajat katsovat kummastellen.

On täällä ulkomailla sitten kyllä outoja otuksia liikenteessä!! :O ;) Kivaa viikonloppua!

EB
la 02/02/2008, klo 14:52 (UTC) - Re: hui
Niin noh, perushygienia on yliarvostettua.. vai miten se nyt menikään. Kannattaa toki myös varata Tubeen yksi käsidesi. EivÄt minua muuten otukset pelota, mutta jonkin Pariisin metron pylväiden bakteerimäärä...
pe 01/02/2008, klo 13:37 (UTC) - Ole kiltti ja vaihda layoutia!
kuka lie
Tämä blogisi vaikuttaa kovin mielenkiintoiselta!

Kirjoitat mukavasti ja juttujasi on ilo lukea, kiitos siitä.

Mutta miksi, oi miksi, olet valinnut ulkoasuksi jotain näin kammottavaa? Taustalla vaaleansininen pohjakuva ja tekstit lätkäisty vihreälle alustalle?

Olen pahoillani, ei ole tarkoitus loukata, mutta tämä on ehdottomasti rumin blogi ikinä, ja siksi sitä ei huvita lukea jatkossa :(
pe 01/02/2008, klo 23:39 (UTC) - Eikä
kuka lie
Et muuten oo tosissasi. Bicheimin piisami (myskirotat) on kaikki mun kavereita!! Montako kertaa ollaan jääty oottamaan seuraavaa ratikkaa, kun ollaan katsasteltu paikallisten myskirottien puuhastelua!!
la 02/02/2008, klo 12:49 (UTC) - kyllä layout kelpaa
kuka lie
EB:n mielestä ruma blogi, minun mielestä persoonallinen.

AAS
la 02/02/2008, klo 13:02 (UTC) - Anteeksi EB
kuka lie
Anteeksi EB! Tarkoitin seuraavaa kommenttia, joka pitää tätä blogia rumana.
la 02/02/2008, klo 14:57 (UTC)
Noh, kukinhan saa pitäÄ minkälaisesta layoutista haluaa ;) Olisi todennäkoisesti taustakin vihreä, jos onnistuisin löytämään taustakuvaksi kelpaavan kuvan katedraalista... vihreällä pohjalla...

Kunhan tie käy pois rajalta, taustaksi vaihtunevat lampaat, ja silloin saatte vihreää yllin kyllin.
This page was loaded marrask 20. 2019, 11:21 am GMT.