?

Log in

No account? Create an account
juhannus
Melkein rajalla
...eli kuinka selvitä kun ne puhuvat sinulle sitkeästi ranskaa.
Joku mä. 
ma 27/08/2007, klo 23:30
southpark
(Tiedän, että otsikoihin ei tule pistettä perään.)


Joku mä olen eksynyt Ranskaan, asun Strasbourgissa, isossa ihanassa kimppakämpässä josta minun on pakko muuttaa pian pois.


Lyhyesti siis: päätin tehdä niinkuin muutkin, aloittaa blogin.
Olen yrittänyt ennenkin, muttei minulla ole koskaan ollut mitään sanottavaa. Saa nähdä olisiko tämä kerta erilainen.
Olen 24-vuotias ikuisuusopiskelija, vaihdan alaa jo toista kertaa, ja päädyin Ranskaan vähän niinkuin vaihtarina. Ja jäin sille tielleni. "Löysi kuitenkin miehen", sanot. Oikeassa olet, mutta ei se mieheke yksin olisi minua maassa pitänyt. Minulla ei ole Ranskaan mitään intohimosuhdetta: olen täällä koska olen päätynyt tänne vähän vahingossa. En rakasta Edith Piafia, patonkia tai edes punaviiniä, vaikka viimeinen hyvin uppoaakin. Ranska on yksinkertaisesti ihan kiva maa, mutta ranskalaiset ovat vähän kuin kielensä: jotenkin outoja ja vaikeita.


Olen opiskellut vähän romaanista filologiaa (älä kysy mitä se on, Google kertoo), vähän kaupan alaa (en jäänyt sille tielle koska en halua myydä ihmisille asioita joita he eivät tarvitse) ja seuraavana vuorossa sitten laatujohtamisen kandi. Tai siis Management des Entreprises par la Qualité. Mitä on laatujohtaminen? En tiedä oikein itsekään mihin olen nenääni pistämässä, mutta esim. Wikipedia auttaa.


Olen hyvin todennäköisesti ollut lammas entisessä elämässäni.


Pidän:
Lampaista, nukkumisesta, hyvästä ruoasta ja oluesta (valitettavasti), demi.fi:stä (tai en tiedä pidänkö mutta olen pahasti addiktoitunut), Irlannista, lampaista, pienistä karvaisista kissoista, poikkiksesta, Strasbourgista, niin ja mainitsinko jo lampaat?

En arvosta:
Väliinpitämättömyyttä, ihmisiä jotka eivät osaa käyttää Googlea, kiirettä ja velvollisuuksia, ylienergisyyttä, aikaisia aamuja, kauhuelokuvia, luonnonvarojen tuhlaamista.
This page was loaded kesäk 26. 2019, 8:23 am GMT.